00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

פשטידת תירס וביצים

חומרים:
3 בצלים קצוצים גס
8 ביצים
2 קופסאות תירס מתוק
5 כפות קמח
מל"פ
1 שקית אבקת מרק תירס קנור
חבילה חמאה או מחמאה
חצי כוס חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת גס (עדיף אמנטל אבל גם עמק הולך)
 
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל. לקרר. להניח בצד.
 
לערבב את כל החומרים מלבד הבצל בקערה גדולה .
לשפוך לתבנית אפיה גדולה.
לאפות בחום 180 מעלות כחצי שעה.
 
זוכרים את הבצל עכשיו אנחנו מוסיפים לו את הגבינה הצהובה (כדי שלא יווצרו סרטים ארוכים של גבינה בתוך הבצל מאוד חשוב לקרר אותו קר קר קר - אפשר לשים ישר מהאש למקרר או לפריזר ל-רבע שעה ואז להעביר למקרר לעוד רבע שעה).
 
לוקחים את תערובת הגבינה והבצל ממליחים קלות ומפזרים בנדיבות על הפשטידה.
מחזירים לתנור על חום נמוך - 100 מעלות - לבערך עד שמזהיב יפה.
 
כדי שהגבינה לא תתייבש יש לכסות את התבנית בנייר כסף לשמירת הלחות.
 
בתאבון !
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת