00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

תפוחי עץ מתוקים

חומרים:
16 תפוחי עץ (ככה נכנס בתבנית שלי). לנקות להם את הליבה אך לא לקלף.
 
200 גרם תערובת של שקדים ואגוזים קצוצים גס + 2 כפיות קנמון + 2 כפות סוכר.
 
מיץ מלימון אחד .
 
 
אופן ההכנה:
לשטוף היטב את התפוחים ולנקות את הליבה ולהניח בתבנית.
בתוך כל חור למלא עד הסוף בתערובת המתוקה ולהזליף בעדינות עם מזרק של קופת חולים 5 CC ממיץ הלימון.
 
 
לאפות עד שהתפוחים עושים פססס......בתנור (זה אומר שהם עומדים להתפוצץ).
לסגור את התנור ולפתוח את הדלת כדי שלא יתפוצצו.
 
 
להגיש חם עם כדור גלידה וניל בצד.
 
בתאבון !
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת