00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

תפוחי אדמה מוקרמים

גם את זה למדתי במטבחי הקשישים. המתכון הוא של אסתר.

חומרים:

תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לגלגלים בעובי של 1 ס"מ.

3 בצלים גדולים קצוצים גס.
קופסא של פטריות שמפיניון חתוכות או סלסילה של פטריות מהסופר.
2 כפות אבקת מרק עוף.
 
 
אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים עד שיהיו שקופים. לשפוך מעליהם את הפטריות ולהוסיף את תפוחי האדמה.
לכסות ב-2 כוסות מים. (אין להוסיף מים בהמשך הבישול).
לבשל עד רתיחה ראשונה ורק אז לתבל.
 
להמשיך לבשל עוד 5 דקות על אש קטנה ולסגור.
 
בתאבון !
 
 
על אותו עיקרון אני מכינה את אותו התבשיל רק ללא הפטריות ועם רסק עגבניות.
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת