00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגת פרג ושוקולד לבן

אם אתם אוהבים עוגות פרג אז אתם חייבים, אבל חייבים לנסות את העוגה הזו
בעלי רצה להתחתן איתי פעם שניה בגללה, הילדים לא מפסיקים לזלול ממנה, ואני? אני רק חיפשתי סיבות לקחת עוד ועוד טעימות ממנה.
את המתכון לעוגה הזו העלתה לרשת גולשת בשם מלי.
לא יודעת מי זו מלי אבל עוגת הפרג הזו פשוט מנצחת ואני מורידה בפניה את הכובע.
הכנתי אותה כבר כמה פעמים בעבר, אבל הפעם התחשק לי להוסיף לה שוקולד לבן חתוך קטן קטן.
אתם לא מבינים מה שזה עשה לעוגה הזו..... היא הפכה מדהימה עוד יותר, פאדג`ית ונימוחה ואי אפשר להפסיק לאכול ממנה. באחריות
אז קחו גם אתם את המתכון ותהנו  מבטיחה לכם שתהנו .
 
עוגת פרג ושוקולד לבן
 
מצרכים:
3 ביצים
1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס פרג טחון
1 כוס קוקוס
100 גר` שוקולד לבן קצוץ
 
אופן ההכנה:
הכי פשוט בעולם. בלי הקצפות ובלי הרבה בלאגן.
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, לפי סדר המרכיבים.
מעבירים לתבנית אפיה משומנת היטב. (תבנית עגולה 26, או תבנית קוגלהוף, או שתי תבניות אינגליש קייק).
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-45-50 דק`.
 
מצננים, בוזקים אבקת סוכר, מכינים  גדול ונהנים מכל ביס.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

64 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת