77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חמין ראשון השנה


מצרכים

1,5 ק"ג בשר פילה מדומה
3/4 בשר ראש
3 בצלים ממטוגנים עם מלח
2 כוסות שעועית לבנה אחרי השרייה
2 כוסות גריסים
8 תפוחי אדמה
8 ביצים מחוררות
1 קישקע קנוי
קציצות מסולת וקמח
1 ראש שום שלם לא מקולף
כף דבש או סילאן
תבלינים כף כורכום כף פפריקה כף מרק עוף

ההכנה
מניחה בתחתית הסיר נייר אפייה
מטגנת את הבצל עם מלח עד השחמה
להוציא מהסיר את הבצל
להניח נייר אפייה בתוך הסיר
להחזיר את הבצל  להוסיף את הבשר
לערבב את השעועית והגריסים להוסיף לסיר
לסדר את תפוחי האדמה והביצים
מעליהם להוסיף את הקישקע והקציצות
לערבב את התבלינים בכוס מים ליצוק לסיר
להוסיף מים עד לכיסוי מושלם, להניח על הגז ברגע שרותח
להוציא בכף את הקצף,
לכסות את הסיר בניר כסף ומעליו את המכסה
להעביר לתנור שחומם ל150 מעלות,
לפני שהולכים לישון מקטינה את התנור ל100 מעלות
בבוקר לבדוק אם יש צורך בנוזלים נוספים.

.

 הקוגל של אמא של לאה

2 כוסות קמח תירס

1 כוס קמח

3 כפות סוכר

1 כוס שמן

1 1/2 כוסות מים רותחים

מלח,פלפל לבן,פלפל אדום

אופן ההכנה

לערבב קמח תירס עם מים בוחשים

מוסיפים שמן ותבלינים

רק בסוף את הקמח הלבן

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת