00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

גלגלו אותם - פאלאצ`ינקן

 
 
זה לא בלינצ`ס!!!  ...    זה פאלאצ`ינקן, היתה אמי אומרת השכם והערב לכל החברות שלי שבאו לטעום מהבצק המגולגל.

 

אפשר למלא בגבינה מתוקה, תפוחי עץ, ממרח שוקולד, גבינת קוטג` עם קינמון וסוכר,בשר או ירקות. 
 
תשמעו ממני, אין, אין ואין  על ריבה חמה מטפטפת או דבש וסירופ המייפל הניגרים מהגלילים האלה בעולם.
 
 
 
 
 
 
פאלאצ`ינקן
 
 
4 ביצים טרופות
1/2 כפית מלח
2 כוסות חלב
2 כוסות קמח מנופה
1 כף סוכר
חמאה לטיגון
מעט מים (דרושים לדילול התערובת)
 
 
לערבב עם מיקסר ביצים וחלב ולהוסיף בהדרגה את הקמח, מלח וסוכר.
 
לערבב לתערובת הומוגנית  (להוסיף מים אם צריך עד קבלת בלילה דלילה).
 
לחמם מעט חמאה במחבת על אש קטנה . לצקת (בעזרת מצקת מרק) מהבלילה למחבת ולטגן משני הצדדים
 
למרוח ריבה על כל פאלאצ`ינקן מוכן ולגלגל לגליל.
 
 
 
 
קחו טיפ
 
כשקצוות הבצק משחימים זה הזמן להפוך לצד השני.
 
 
בהחלט משהו מיוחד גם לחנוכה.
 
 
אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

75 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת