00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Hungry for Taiwan

סנדוויץ` חמים לימי החורף ואנחנו עוברים דירה ...

אחרי שלוש שנים של מגורים בדאון-טאון טאייפיי הסואנת - לטוב ולרע - בשבוע הבא אנחנו עוברים מחוץ לעיר, לכל הירוק שטייוואן שופעת בו.
בשל מעבר הדירה, אנחנו "חיים על ארגזים", ואין לי זמן לבשל ולהכין מטעמים מיוחדים ולכן החלטתי להכין סנדוויצ`ים.
מה שכן, בדירה החדשה יהיה לנו לפחות מטבח נורמלי, ולא מטבח בסגנון סיני - מבטיח תמונות שבוע הבא :)
 
הסנדוויץ` מצויין לילדים לימי בית הספר וכמובן בכל הזדמנות שממש אין לכם כח לבשל ...
 
המתכון ותהליך ההכנה פשוטים ובסופם תקבלו סנדוויץ` חם וטעים בטירוף לימי החורף הקרים.
 
הסנדוויץ`:
 
 כ-20 דקות                                          דרגת קושי 
 
רכיבים:
 
8-10 פרוסות לחם
1 פלפל אדום חתוך לרצועות רחבות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות רחבות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות רחבות
1/2 סלסלת פטריות חצויות
2 כפות שמן זית
מעט טימין או תערובת איטלקית (נטי מ"אומנות קולינארית" הכינה את התערובת ואני אתן אותה בהמשך...).
מלח ופלפל לפי הטעם
 
* כמובן שניתן להחליף ולהשתמש בכל ירק שאוהבים.
 
לרוטב:
 
4 כפות מיונז
1 כף שום כתוש
כף מיץ לימון
גבינת מוצרלה מגוררת
 
תערובת תבלין איטלקי של נטי:
 
1/2 2 כפות בזיליקום יבש
2 כפות אורגנו יבש
1/2 1 כף רוזמרין יבש
1 כף טימין יבש
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף זעתר יבש
1 כף מרווה יבשה
1 כף נענע יבשה
1 כף שבבי צ`ילי
 
לערבב הכל ולשמור בצנצנת (מצויין לפיצה, תפו"א, המבורגר וכו`).
 
אביזרים נלווים:
 
כף
2 קערות
תבנית אפיה
 
אופן הכנה:
 
1. לחמם את התנור לחום של 250 מעלות
2. לערבב את הירקות עם שמן הזית והתבלינים, ולפזר בתבנית.
 
 
3. לאפות את הירקות בתנור כ-10 דקות.
 
 
4. לערבב מיונז, שום כתוש ומיץ לימון, למרוח את התערובת על פרוסות הלחם.
 
5. לפזר גבינת מוצרלה ולאפות בתנור כ-10 דקות להשחמה.
 
 
6. לסדר את הירקות על הגבינה החמה ולהגיש...
 
 
7. בתיאבון :)
 
אמיר אריה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל arieamir אלא אם צויין אחרת