00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

כבישת זיתים - 2

 
 
מתכון נוסף לכבישת זיתים. (קיבלתי מיאיר).
 
ראשית שורים את הזיתים הירוקים במים - ללא ביקוע הזיתים וזאת על מנת שהשמן הטבעי שלהם לא יישטף עם מי השרייה.
 
לאחר 4 ימים (תלוי אם הם לא מרירים מדי) `דופקים` את הזיתים או חורצים בסכין.
 
מכינים תמיסת מים ומלח ביחס של 1:10 (ליטר מים + כף מלח)
מכניסים את מי המלח לצנצנת.
מוסיפים: פלחי לימון,
עלי דפנה,
פלפל אנגלי,
שום,
 
מוסיפים את הזיתים. מי המלח צריכים לכסות כיסוי מלא את הזיתים.
 
מוסיפים שמן, רגיל או שמן זית.
 
ומאפסנים במקום מוצל.
 
לאחר ארבעה ימים טועמים את המים/זיתים לראות אם צריך להוסיף טעמים: מלח/שמן/שום/לימון.
 
 
 
מתכון לכבישת זיתים (1)
http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=cookingandtalking&EntryId=1361111&passok=yes

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת