00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

כרוב, גזר ועגבניה על מצע גריסי פנינה ונבטוטים

ערכים תזונתיים:
 
חלבון מלא, סיבים תזונתיים, פחמימות, שמן, אנטי אוקסידנט (ליקופן), נתרן, אשלגן, מגנזיום, אבץ, סידן, ברזל, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, ויטמינים מקבוצת B.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, ניקוי הגוף.
 
מצרכים ל- 2 מנות גדולות:
 
2 כוסות נבטוטים - אני הישתמשתי במאש, עדשים ירוקות, עדשים שחורות ו-שעועית אזוקי.
כוס גריסי פנינה
כוס כרוב לבן חתוך
גזר אחד גדול חתוך לריבועים קטנים
עגבניה אחת גדולה
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים: כמון, קארי, מלח שורשים, פלפל שחור ומעט מאד מלח אטלנטי.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל במים רותחים את הנבטוטים למשך 10 דקות עד לריכוך.
בסיר נפרד לבשל ב- 6 כוסות מים רותחים את גריסי הפנינה למשך חצי שעה עד לריכוך.
בעוד סיר לבשל את הכרוב, העגבניה והגזר למשך 10 דקות, ללא מים, על אש בינונית.
 
לאחר שהכל מוכן, לתבל את הירקות בכמון, קארי ומלח שורשים ואת שאר התבשילים רק בקארי ומעט מלח ופלפל שחור.
 
 
מאמר על נבטוטים ונבטים
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת