00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חצילים ותפוח אדמה ברוטב עגבניות וטחינה

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, פחמימות, אנטי אוקסידנט (ליקופן), ויטמין A, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין E, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, חומצות אמינו, אנטי אוקסידנט (סזמין).
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים ל- 4 מנות:
 
חציל גדול אחד חתוך לפרוסות
2 תפוחי אדמה חתוך לפרוסות
בצל לבן גדול קצוץ
עגבניה גדולה חתוכה לפרוסות
גמבה אדומה קצוצה
גמבה ירוקה קצוצה
חצי כוס טחינה מעורבבת עם מים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
2 שיני שום גדולות מעוכות
כף קטשופ אורגני
חצי לימון סחוט
תבלינים: אורגנו, מלח, פלפל שחור.
 
הוראות הכנה:
 
מבשלים את החציל והתפוח אדמה עד לריכוך.
מטגנים במחבת עם שמן זית את הגמבות והבצל עד להשחמה.
לאחר השחמה להוסיף את העגבניות, הקטשופ והתיבול.
לערבב את הטחינה עם מים, לימון, שום, מלח ופלפל שחור.
לסדר את התפוחי אדמה והחצילים בתבנית אפייה, לשים מלח ופלפל ולצקת מעל את הרוטב.
לאפות בתנור למשך חצי שעה על חום של 190 מעלות.
 
לאחר האפייה להוציא, להגיש בצלחת ולצקת מעל טחינה.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת