00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

קינואה עם קישוא ירוק, אגוזים וגרעיני חמניה בקארי

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון מלא, שמן, פחמימות, סידן, אשלגן, מגנזיום, מנגן, ברזל, אבץ, ויטמין E, ויטמינים מקבוצת B, אומגה 3, חומצה פולית.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות
 
מצרכים למנה אחת:
 
חצי כוס קינואה
קישוא ירוק אחד
בצל לבן קצוץ
כף גרעיני חמניה
כף אגוזים שבורים
כף שמן זית כתית מעולה
תיבול: קארי, חוואיג`, כמון, מלח, פלפל שחור.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את הקינואה ב-4 כוסות מים רותחים.
לחתוך לריבועים קטנים את הקישוא והבצל ולהוסיף לקינואה.
להוסיף תיבול ולאחר שמוכן לשים את האגוזים והגרעינים ולהגיש.
 
 
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת