00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

פטריות פורטובלו ברוטב פסטו ועגבניות על מצע גריסי פנינה עם בצל ירוק ופיסטוקים

ערכים תזונתיים:
 
פחמימות, סיבים תזונתיים, חלבון, שמן, אנטי אוקסידנט (ליקופן), ויטמינים מקבוצת B, ויטמין E, ויטמין C, ברזל, סידן, מגנזיום, נתרן.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים למנה אחת גדולה:
 
2 פטריות פורטובלו גדולות שלמות
חצי כוס גריסי פנינה
בצל ירוק קצוץ קטן
חופן פיסטוקים לא קלויים
רוטב פסטו
רוטב עגבניות מיובשות
עגבניה גדולה טרייה מגורדת
2 כפות שמן זית כתית מעולה
תבלינים: פפריקה חריפה, מלח ופלפל.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל ב2 כוסות מים רותחים את גרסי הפנינה עם שמן זית, לאחר שמוכן לתבל לשים את הפיסטוקים ואת הבצל הירוק ולערבב. בנתיים לעבור לפטריות, לחמם מעט שמן במחבת חמה, להניח את הפטריות במחבת, לשים רוטב פסטו, רוטב עגבניות מיובשות, עגבניה מגורדת ותבלינים ולערבב.
להפוך כל 2 דקות צד עד שמשחים.
לחכות חצי שעה בלהבה נמוכה מאד עד לספיגת הטעמים.
להגיש את גריסי הפנינה ומעליה את הפטריות.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת