77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

ספגטי עם אגוזים מתכון בולגרי מאימי

ספגטי עם אגוזים  מתכון בולגרי מאימי


מצרכים
1/2 חבילה ספגטי
כוס וחצי אגוזים קצוצים
כוס וחצי מרק עוף אמיתי שמן או 50 ג`ר חמאה
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
לבשל במים את הספגטי
לשים בתבנית את הספגטי האגוזים וכוס וחצי מרק העוף
אם משתמשים בחמאה להוסיף כוס וחצי מים עם אבקת עוף
לתבל במלח ופלפל שחור
להכניס לתנור של 200 מעלות למשך שעה (לא מכסים את התבנית)
וכל 10 דקות לערבב עד שמשחים.


אצל אימי זו תוספת לעוף
 

עוף
 

בישול העוף

לבשל בסיר לחץ עשרים דקות מרגע שהשסתום עולה
למרוח את העוף ברוטב סויה פפריקה ופלפל שחור
להכניס לתבנית ולכסות את התבנית
לתנור של 200 מעלות במשך שעה.

אני הכנסתי לתנור ללא כיסוי במשך 20 דקות והפכתי לעוד 20 דקות
מאכל חגיגי לשבת, גם הכנסתי לסיר לחץ עוף שלם ואחר כך חתכתי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת