00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

קציצות עוף פריכות

 
נכון הן מטוגנות ולא ממש דלות בקלוריות בגלל הטיגון, אבל הן טעימות מאד, הן פיתרון מצויין לארוחת צהריים מהירת הכנה ואין כמו לאכול אותן מיד אחרי הכנתן!
 
אז מה היה לנו שם?
 
קציצות עוף פריכות
 
מרכיבים:
 
1/2 ק"ג עוף טחון
1 ביצה
3-4 כפות פירורי לחם/מצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל קטן קצוץ
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהריון- קינמון
1/2 כפית בהריון - כמון
מעט אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל שחור
שבבי צ`ילי גרוס
 
לציפוי:
פרורי לחם / פירורית זהב / פאנקו - כאן עירבבתי פירורית זהב ופאנקו.
 
אופן ההכנה:
 
לערבב וללוש היטב את תערובת הקציצות, להניח בצד לכ-1/2 שעה.
 
 
לחמם שמן במחבת.
להכין את הקציצות, לטבול בפירורי הלחם משני הצדדים ובהקף, ולטגן עד הזהבה.
זהירות, לא לטגן בחום גבוה מידי, כדי שלא יהיה מצב שהמעטפת מוכנה ובפנים עדיין לא מוכן.
להוציא לנייר סופג ולהגיש.
 
 
בתאבון
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

44 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת