00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

מרק קובה אדומה במילוי טבעוני מסולת מקמח חיטה מלאה

ערכים תזונתיים:
 
חלבון, פחמימות, סיבים תזונתיים, שמן, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A, ויטמין E, זרחן, סידן, גופרית, יוד, נחושת, בטאין, אומגה 3.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות.
 
מצרכים ל- 4 מנות:
 
לקובה:
 
200 גרם סולת מקמח חיטה מלאה
כוס מים בטמפרטורת החדר
כף שטוחה מלח, חצי כפית פלפל שחור.
2 כפות שמן קנולה מכבישה קרה מעולה
 
למילוי:
 
 1כוס שבבי סויה מבושלים
 חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
בצל לבן קטן קצוץ
כרישה קטנה קצוצה
2 שיני שום קצוצים
כף שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
 
למרק:
 
2 סלקים בינוניים חתוכים לריבועים גדולים
לוף קטן קצוץ
4 שיני שום קצוצים
כף קטשופ אורגני
בצל לבן גדול קצוץ
חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
חצי לימון טרי סחוט
2 כפות שמן זית כתית מעולה
כמה טיפות שמן סומסום
תבלינים: רבע כפית מכל סוג: קינמון, ציפורן, פפריקה מתוקה, זנגוויל.
כפית מלח ים, וקמצוץ
פלפל שחור. 
הוראות הכנה:
 
לערבב את המרכיבים לקובה, לגלגל ל-10 עיגולים ולהשאיר 30 דקות בצד.
בנתיים לחמם בסיר 2 ליטר מים למרק עם כל המרכיבים.
לערבב את כל מרכיבי המילוי.
לאחר 30 דקות, למלא את הכדורים במילוי, וכשהמרק חם מספיק להכניס את הקובות ומיד להוריד את האש. להשאיר את המרק 45 דקות על אש נמוכה.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת