00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

קינואה עם דלעת, גזר ושעועית אזוקי

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון מלא, שמן, פחמימות, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, ויטמינים מקבוצת B, אשלגן, סידן, נתרן, זרחן, מגנזיום.
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, ניקוי כבד, טיפול במחלות קיימות.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
רבע כוס קינואה
חצי כוס אזוקי
שליש דלעת מגורדת בפומפייה
גזר קטן מגורד בפומפייה
בצל לבן קצוץ קטן
2 בצלים ירוקים חתוכים קטן
כף שמן זית כתית מעולה
תבלינים חצי כפית מכל סוג: חוויג`, קארי, פפריקה מתוקה, מלח אטלנטי ומעט פלפל שחור.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל את האזוקי בנפרד ואת הקינואה בנפרד.
לאחר שמוכן, לטגן קלות את הבצל הלבן, להוסיף את הדלעת והגזר ושאר המרכיבים, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב על אש בינונית למשך 2 דקות.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת