00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

מג`אדרה נבטוטים

עוד מתכון קל להכנה, בריא וטעים.
את הנבטוטים אפשר להכין לבד ואפשר גם לקנות לבד  זה הרבה יותר פשוט .
אפשר להשתמש באורז פרסי או באורז מלא, באורז בסמטי או בכל אורז אחר שאתם אוהבים. אין כאן חוקים, הכל טעים!!
 
מג`אדרה נבטוטים
 
מצרכים:
קופסאת נבטוטים
כוס וחצי אורז
בצל גדול קצוץ
כפית גדושה כמון
1/2 כפית חוואייג` - לא חובה אם לא אוהבים
2 כפיות גדושות אבקת מרק עוף (או כוס ציר מרק עוף ולהפחית מכמות המים)
מלח
פלפל שחור
 
אופן ההכנה:
את האורז מבשלים עם 2.5 כוסות מים רותחים, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק, כמון וחוואיג` במשך 20 דק`. (אורז מלא דורש בישול ארוך יותר וכמות גדולה יותר של מים)
את הנבטוטים מבשלים במים רותחים - 20 דק` ומסננים מיתרת המים.
את הבצל מטגנים בשמן זית עד שמשחים.
 
כשהכל מוכן, פשוט מערבבים ומגישים. אם צריך אז לתקן תיבול.
אפשר לפזר בהגשה פטרוזיליה טריה קצוצה.
 
טעים
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת