00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ביצים ממולאות (בקליפתן)

 
 
 
 
 
 
יש ניגון שעולה מן הסתיו
ומרעיד מיתרי הזהב
של חלום שנשכח
וישוב ויפרח מחדש
 
 
עם בוא הסתו והחורף אנחנו נוטים לארח בבית הרבה יותר מאשר
בקיץ. ברשומה זו אני מביאה מתכון מיוחד לאירוח. 
משהו שונה, מיוחד וטעים.
 
 
 
ביצים ממולאות
 
 
ביצים קשות כמספר הסועדים / האורחים
 
 
לחתוך את הביצה לחצי (עם הקליפה).  
 
 
להוציא תוך כל חצי ביצה ולהעביר לקערה. 
 
 
 
 
להכין סלט ביצים כמו שאתם אוהבים, במרקם שאתם אוהבים, עם בצל מטוגן או בלי, עם בצל ירוק או בלי, עם מיונז או עם שמן וכו`, כיד הדמיון שלכם.
 
למלא כל חצי קליפת ביצה בסלט הביצים המוכן.
 
 
להכניס למחבת 1 כף שמן + 1 כף חמאה. לטגן את הביצים כשהקליפה כלפי מעלה.
 
 
 
.
 
 
טעים. מיוחד. מקורי.
 
 
 
 
נכון?
 
 
 
 
המשך ערב נעים לכולם
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת