00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת גבינה בחושה

 
 
 
עוגת גבינה בחושה, קלה כמו כל הבחושות וטעימה.
יוצאת רכה ונימוחה.
 
 
  
עוגת גבינה בחושה
 
250 גר` גבינה לבנה (השתמשתי בטוב טעם)
100 גר` חמאה רכה  (אופציונלי)
1 כוס סוכר
3 ביצים
1 יוגורט 4% (אפשר גם אשל)
2 כוסות קמח תופח
מיץ וקליפה מ - 1 לימון
2 כפות שקדים טחונים
1 כפית תמצית וניל
צימוקים (אופציה)
 
2 כפות שקדים טחונים לזריה על בסיס כל תבנית
 
 
2 תבניות אינגליש או "26 עגולה.
 
 
 
 
 
 
לחמם תנור לחום בינוני (170 מעלות).
 
לערבב את כל החומרים.
 
לזרות 1 כף שקדים מרוסקים בבסיס כל תבנית. לצקת מעל את תערובת הגבינה עד 3/4 הגובה .
 
לאפות בין 35 - 50  (תלוי בתנור שלכם) דקות או עד שמזהיב והעוגה נשברת באמצע. לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים עוד כ 10 דקות.
 
 
להתראות בערב, הולכת להרים ברזלים.
 
אלינוער
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

70 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת