00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

חמוצים אסיאתיים

חמוצים מתקתקים בטעם שונה מהרגיל, נתקלתי בהם לראשונה במסעדת אפרופו דאז ותמיד שאלתי את עצמי - מעניין איך מכינים???
כששוטטתי בדפי הרשת גיליתי מס` אתרים שמציינים את אותו מתכון בשינויים קלים......הכנתי ונהניתי מאוד.
 
הנה הקישור לאתר
http://www.nrg.co.il/online/12/ART1/632/225.html
והנה המתכון כפי שנלקח מהאתר הנ"ל
 
חמוצים אסיאתיים
כמות: 1 צנצנת, זמן הכנה: 30 דקות, ערך קלורי: 1,600 קלוריות לצנצנת

החומרים:
לתחמיץ:
2 כוסות מים
2 כוסות חומץ טבעי
2 כוסות סוכר
1 כפית מלח

לירקות:
1 כרוב בינוני, חתוך לרצועות
2 מלפפונים, חתוכים לפרוסות
2 גזרים, חתוכים לפרוסות
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
2-1 פלפל חריף אדום יבש (בהתאם למידת החריפות הרצויה)

להגשה:
שמן שומשום שומשום קלוי

ההכנה:
התחמיץ:
1. מניחים את כל החומרים לתחמיץ בסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס לחלוטין.

החמוצים:
1. מניחים את הירקות בתוך צנצנת זכוכית, יוצקים מעליהם את התחמיץ וסוגרים את הצנצנת.
2. הירקות המוחמצים מוכנים לאכילה כעבור 24 שעות ונשמרים היטב במקרר.

ההגשה:
1. מסדרים את החמוצים בצלחת הגשה.
2. מזלפים למעלה מעט שמן שומשום ושומשום קלוי ומגישים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת