00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

אורז עם פולים, אפונה וחזה עוף

מה נכין לצהריים? כל הזמן עולה שוב השאלה - משהו מהיר, שהילדים אוהבים, לא מסובך, מכיל מוצרים זמינים .......אז מצאתי : אורז ועוד......
 
אורז עם פולים, אפונה וחזה עוף/יוכי
 
 
1/3 כוס שמן
בצל קצוץ
חזה עוף חתוך לקוביות - הכמות לפי העדפה
כוס פולים קפואים
כוס אפונה קפואה
2 כוסות אורז
1/4 כפית כורכום, חצי כף גדושה מלח, פלפל לבן/שחור, ומי שרוצה יוסיף חצי כף א. מרק.
4 וחצי כוסות מים מהברז או רותחים
 
אופן ההכנה:
 
 לחמם שמן בסיר רחב ולטגן קלות בצל קצוץ.
 להוסיף את חזה העוף הקצוץ ולטגן עד לשינוי הצבע   ללבנבן.
 להוסיף את האורז המבורר ולהמשיך בטיגון קל, כך שכל האורז יעטף בשמן.
 להוסיף את הפולים והאפונה, כולל התבלינים ולערבב.
 להוסיף 4 וחצי כוסות מים מהברז או רותחים (מקצר את הזמן). מביאים לרתיחה ומנמיכים.
 מבשלים כ 20 דקות בסיר מכוסה היטב על להבה קטנה.
 
קל והכי טעים כשזה חם
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת