00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

צ`יפס אפוי

או אם תרצו, תפוחי אדמה אפויים.
זוכרים את הקציצות הפריכות שפרסמתי לפני יומיים? אז הנה תוספת שמתאימה להן בול!
ברור לי שרובכם עושים את זה בלעדי ובשביל כזה דבר פשוט לא צריך מתכון,
אבל צילמתי, ויצא יפה  וקריספי וגם טעים, אז בא לי לשתף.
חוץ מזה שאין לי ספק שיש עוד כמה כאלה שעוד לא ניסו לאפות צ`יפס במקום לטגן, אז הנה אופציה בריאה יותר לדבר הטעים הזה.
 
צ`יפס אפוי
מומלץ מאד להשתמש כאן בתפוחי אדמה דזירה (האדומים). הם נהדרים לצ`יפס אם אפוי ואם מטוגן.
 
7-8 תפוחי אדמה שטופים היטב, לא קלופים! וחתוכים לאורכם לצ`יפסים שמנים
עלי רוזמרין
שמן זית
מלח רוזמרין או מלח רגיל
פלפל שחור
כורכום
שבבי צ`ילי חריף
 
אופן ההכנה:
לשים את תפוחי האדמה והתבלינים עם מעט שמן זית בקערה גדולה ולערבב עם הידיים עד שכל תפוחי האדמה מצופים בתבלינים ושמן.
על תבנית תנור מכוסה בנייר אפיה, לפזר את תפוחי האדמה בשכבה אחת, לפזר עוד מלח מעל הכל, את עלי הרוזמרין ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפ` גבוהה - 220 מעלות.
אחרי כ-20 דק` להוציא, להפוך את תפוחי האדמה עם תרווד, ממש בעדינות.
להכניס חזרה לתנור ולהמשיך לאפות עד לקבלת גוון זהוב וקריספי.
 להעביר לכלי הגשה ולהנות
 
 
 הצ`יפס לפני אפיה - תראו איזה צבע

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת