00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

רצועות טמפה על מצע קישואים, בצל ועגבניות

ערכים תזונתיים:
 
פחמימות, סיבים תזונתיים, חלבון מלא,שומנים חד בלתי רווים, אבץ, אשלגן, סידן, ברזל, נתרן, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A, ויטמין C ואנטי אוקסידנט (ליקופן).
 
למה זה טוב?
 
הזנה, מניעת מחלות, גיל המעבר בנשים.
 
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
קישוא לבן חתוך לרצועות
קישוא ירוק חתוך לרצועות
בצל חתוך לרצועות
עגבניה חתוכה לרצועות
חבילת טמפה שלמה חתוכה לרצועות
5 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית כתית מעולה
כפית שמן סומסום
2 שיני שום חתוכות דק
כף צנוברים
תבלינים: כמון, קארי, פלפל ומלח לפי הטעם.
 
הוראות הכנה:
 
מפשירים את הטמפה, לאחר שהופשרה חתוכים לרצועות ותובלים בסויה, מלח, פלפל וצנוברים, לאחר 2 דקות מעבירים למחבת רותחת עם שמן סומסום ושמן זית, מטגנים עד שמשחים משני הצדדים, לאחר שמוכן מעבירים לכלי אחר.
 
עוברים לקישואים, הבצל והעגבניה, מטגנים הכל יחד, מתבלים, מוסיפים את השום וכשהירקות מתרכחים טיפה מעבירים לצלחת ומסדרים מעליהם את רצועות הטמפה.
 
להגיש חם!
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת