00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

קמח תירס מבושל בירקות וטופו ברוטב עגבניות ובזיליקום

ערכים תזונתיים:
 
אנטי אוקסידנט (ליקופן), קרטנואידים, חלבון, אשלגן, ברזל, מגנזיום, אבץ, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, ויטמינים מקבוצת B, נתרן, אליצין, גופרית ו - זרחן.
 
מצרכים ל- 2 מנות:
 
2 עגבניות חתוכות לריבועים
בצל קצוץ
גמבה אדומה חתוכה לריבועים
קישוא מגורד
שליש טופו חתוך לריבועים קטנים
5 כפות קמח תירס מבושלות
3 כפות שמן זית כתית מעולה
פטרוזיליה טרייה קצוצה
בזיליקום טרי קצוץ
כף פסטו
2 כפות קטשופ אורגני
שן שום קצוצה
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה חריפה, אורגנו, כמון.
 
הוראות הכנה:
 
לבשל במים רותחים את קמח התירס עם 2 כפות שמן זית ומלח לאחר שמוכן להניח בצד.
לטגן בכף שמן זית את הבצל, הגמבה, העגבניות והקישוא, לאחר מס` דקות להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב עם קמח התירס.
לאחר שכל הטעמים היתחברו, להגיש.
 
בתאבון!
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת