00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

ספגטי עם עשבי תיבול וטיפ

כן, אני יודעת שנורא קל להכין ספגטי ושכל העולם בערך עושה את זה בעצימת עיניים ובלי להתבלבל.

אז זהו, שיש במתכון הזה טיפ קטן שמשדרג פלאים את הטעם והמרקם של הרוטב.

את הרעיון לקחתי מאחד המתכונים של בת` אלון מספר הספגטי הגדול, ואני נהנת ליישם אותו בכל פעם מחדש.

ספגטי עם עשבי תיבול

מצרכים:
חבילת ספגטי
2 ביצים
 
בצל אחד גדול או שניים קטנים - קצוצים
2-3 שיני שום קצוצות
גבעול רוזמרין - רק עלים - קצוצים
צרור בזיליקום טרי - קצוץ (או 2 קוביות של דורות)
חופן נדיב של צנוברים
אוריגנו בנדיבות
מלח לבן רגיל או מלח רוזמרין
פלפל שחור גרוס
צ`ילי גרוס
אגוז מוסקט טחון
שמן זית בנדיבות
 
אופן ההכנה:
שימו לב - יש להכין את הרוטב לפני שהאיטריות מבושלות
 
במחבת גדולה לשים את שמן הזית ולהזהיב את הבצל.
להוסיף את השום והצנוברים, לטגן כדקה ולהוסיף את העשבים והתבלינים.
להוסיף שמן זית לפי הטעם והצורך.
 
 ועכשיו לטיפ
בקערה גדולה לטרוף את שתי הביצים.
את הספגטי לבשל לפי הוראות ההכנה על השקית.
כשהספגטי מוכן (בדרגת אל דנטה כמובן), יש לסנן מהמים הרותחים, לשפוך מיד לקערת הביצים ולערבב כמו שמערבבים סלט, בעזרת שני מזלגות, עד שכל הביצים נטמעות בספגטי.
הביצים מתבשלות מחום הספגטי לכן חשוב מאד לעשות את השלב הזה מהר, כדי שלא תווצר לנו חביתה בתחתית הקערה.
 
אל תוותרו על השלב הזה גם אני לא אוהבת ביצים חיות בעוגות ובישולים, אבל כאן הן מבושלות בהחלט ונותנות טוויסט אחר למנה.
 
לשפוך את הרוטב מעל הספגטי, לערבב ולהגיש.
 
אפשר מעל הכל לזרות מלח רוזמרין ולהנות מהקרנצ`יות שלו והטעם המשגע של התבלינים.
 
 
 
 
זהו, פשוט, קל, מהיר וטעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת