00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

שבלולי גבינה בבצק עלים

אומנם זה לא בלוג לאוכל, אבל אני חובבת אפיה מושבעת בעקבות הבלוג של ניקי ב שאליה התוודעתי דרך פורום אמהות מרזות, התחלתי להוריד הרבה מאכלים שהייתי מכינה בדרך אחרת לתנור וכך חזרתי לא פיה ואחד הדברים שאני והבנות שלי מאוד אוהבות ואמא שלי היתה מכינה זאת רק כשהיו מגיעים אורחים זה השבלולים האלה.
 
 
אז מה צריך:
בצק עלים מרודד
מיכל גבינה גדול
2-3 כפות אבקת מרק בצל או פטריות
 
את הבצק מורחים בתערובת הגבינה מגלגלים ומהדקים.
מכניסים לפריזר לחצי שעה (לפריסה קלה ונוחה יותר).
אחרי חצי שעה מוציאים ופורסים עיגולים בעובי של בערך ס"מ.
 
מסדרים בתבנית.
מכניסים לתנור לעשר דקות עד רבע שעה.
 
 
להגיש חם.
 
ועכשיו יבואו האוכלים שלי בעוד שעה ויטרפו.
אישית הכנתי שבלולים משתי חבילות בצק עלים. יצא לגדוד ואני מקווה להצליח להוריד בשביל הגדולה שלי שחוזרת מחר מהטיול בערב.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת