88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פיתות מקמח מלא בקלי קלות

 


עכו שוממה אין יוצא ואין בא
אין ברירה צריך להכין פיתות בבית
מצרכים
1 ק"ג קמח מלא
2 כפות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
6 כפות שמן זית אפשר גם פחות
2 כפיות מלח
כוס חד פעמית של מה שרוצים:אני שמתי קוואקר גרעינים ופשתן טחון
4 כוסות מים פושרים

 

אופן ההכנה

 

כוס מים פושרים
כוס קמח
2כפות שמרים יבשים
2 כפיות סוכר
לערבב לבלילה ולהשהות כמה דקות  העיסה תופחת

להכניס למגימיקס עם וו לישה

את יתר הקמח כוס חד פעמית של תוספות והמלח  (על יבש)
להוסיף את כל יתר החומרים
6 כפות שמן  3 כוסות מים פושרים
ללוש עד הבצק מתאחד ונפרד
להניח בקערה מכוסה במגבת לשעה
להוציא את האוויר בבוקסים
לחלק את הבצק ל2
לשים את הבצק על מעט קמח
לפסל נחש ארוך
לחלק ל16  להכין כדורים

לרדד עם קמח  לעובי של כ- 4 מ"מ
להשהות לתפיחה נוספת של כ- כשעה על נייר אפייה בתבניות

בהתפחה שנייה לחמם את התנור  220 מעלות

לשים את התבנית  במרכז התנור
לאחר כ- 10  דקות תלוי בחום התנור הצבע יפה ומוציאים את הפיתות

הקשות לתוך שקית נילון למשך דקה שתים וזוללים בתאבון רב.
אם לא אוכלים מיד יש לקרר אותן בתוך מגבות ולהכניס להקפאה.





הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת