00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים מכל הלב

כוכבים משוקולד?
Myspace Falling Objects @ JellyMuffin.com Myspace Layouts
ברוכים הבאים

קסמים של שוקולד

תפוח מטוגן בתמרים ודובדבנים

מצרכים
5 תפוחים
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס תמרים
חצי כוס דובדבנים
חבילת שוקולד מומס
אופן הכנה
1.חותכים לפלחים 5 תפוחים.
2.שמים על מחבת עד לטיגון, 5-6 דקות(אפשר לתת יותר אם רוצים "לאבד" את הטעם).
3.שמים בקערה ומוסיפים מיץ תפוזים.
4.לוקחים תמרים ומעבדים במעבד מזון.
5.אפשר לעשות אותו דבר עם הדובדבנים.
6.מכניסים לקערה וממיסים שוקולד(לא משנה מאיזה סוג).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל קסמים של שוקולד אלא אם צויין אחרת