77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פלפל ממולא באורז מלא



מצרכים

13 פלפלים ירוקים בינונים

מלית

1 בצל קצוץ
2 כוסות  אורז מלא
כפית שמיר יבש
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
קורט סוכר
חצי לימון
מלח פלפל לבן
2 כוסות מים

לרוטב

1 קופסא קטנה רסק עגבניות
4 כוסות מים
1 כף גדולה פפריקה
1 כפית אורגנו
קורט סוכר
חצי לימון
פלפל לבן    מי שאוהב חריף אפשר להוסיף פפריקה חריפה


אופן ההכנה

להסיר את העוקץ של הפלפל  בדחיפה קלה פנימה,
להרתיח מים בסיר , ברגע שרתחו המים להכניס את הפלפלים
ל3 דקות לא יותר, פעולה זו מסירה  מהפלפלים את המרירות.
להוציא את הפלפלים , לקרר.


מלית

לטגן בצל להוסיף את יתר חומרי המילוי לבשל עד שהנוזלים נספגו
לתת לאורז לנוח עד שיתקרר,
למלא את הפלפלים. להניח בסיר רחב

להכין את הרוטב בסיר  נפרד עד לרתיחה
להוסיף את הרוטב לסיר הפלפלים.
לבשר על אש נמוכה לפחות שעה.

נשאר גם רוטב בסיר, אפשר לאכול את הפלפלים גם קרים.

הרבה הכנות אך שווה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת