77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חומוס כמו אצל סעיד בעכו


אני ממונה על הגרגרים ועמי  ממונה על החומוס
אני משרה את החומוס עם כפית סודה לשתייה 
במשך 12 שעות

שוטפת היטב בהמון מים
מבשלת את החומוס בסיר לחץ ,חצי שעה לאחר שהשסתום עולה,
מקררת-בזמן הקרור החומוס סופג את הנוזלים
מחלקת לשקיות של חצי ק"ג ומקפיאה.
משתמשת בגרגרים בכל מיני סלטים, למרק, לאורז עם חומוס
כמעט כל סוף  שבוע מכינים סלט חומוס

מצרכים
חצי ק"ג חומוס מבושל חם
לימון אחד
2 כפות שמן זית
3 כפות גדושות טחינה
מלח
מים  לפי הצורך
אופן ההכנה
לשים במעבד מזון את את כל המצרכים, להוסיף מים .עד לקבלת המרקם הרצוי,
להוסיף לקישוט גרגרים,ושמן זית,
ולאכול בתאבון

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת