00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

עוגת אננס בחושה והפוכה

נשארה לי כחצי קופסת קוביות אננס, מה להכין?
הנה פתרון טוב לתפוחים שנשארו/שזיפים/פירות משומרים.

עוגת אננס בחושה והפוכה/יוכי

כוס מידה 240 מ"ל

3 ביצים שלמות
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים/מיץ משימורי האננס
1 א. אפייה
כוס וחצי קמח

כחצי או יותר חתיכות אננס מסוננות או פרוסות
3 כפות סוכר רצוי חום
חופן של בוטנים או אגוזים

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור ל180 מעלות.
2. לרפד תבנית קפיצית 24 או 26  בנייר אפייה (רק תחתית) ולשמן מעט.
3. לשמן גם דפנות.
4. לפזר ככף סוכר בתחתית ומעט בדפנות.
5. לסדר את חתיכות האננס ולפזר מעל סוכר ובוטנים/אגוזים
6. לערבב את חומרי העוגה בבחישה קלה ולצקת על העוגה - לא לערבב יתר על המידה.
7. לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד להתייצבות העוגה כחצי שעה בערך.
8. לצנן מעט ולפתוח את התבנית הקפיצית , להפוך את העוגה על צלחת מתאימה ולשחרר בעדינות את התחתית.
9. להסיר בעדינות את נייר האפייה - העוגה מוכנה.
* הערה: ניתן להחזירה לתנור להזהבה נוספת בחלקה ההפוך - אין כל חובה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת