77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

כבד עוף טרי ברוטב בצל



מצרכים

חצי ק"ג כבדים
6 בצלים ירוקים
כפית מרק עוף
מלח
פפלפל שחור גרוס
כפית כמון
6 כפות קמח מלא
כפית פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
לטבול את הכבדים בקמח המלא
לטגן טיגון קל עד שהקמח משנה צבע
לטגן קבוצות של כבדים
להוציא את הכבדים מהמחבת
לטגן באותו מחבת את הבצלים הקצוצים
להחזיר את כל הכבדים
להוסיף כוס מים חמים עם כל התבלינים
לבשל עוד חמש דקות
הכבדים נשארים עסיסיים עם רוטב טעים.
אפשר לדלג על הקימוח, אימי תמיד מקמחת.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת