22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


הדרדסון הזועם

כן
אני הדרדסון הזועם 
		דינמו פצצה
נמאס לי
לוותר
נמאס לי
לשתוק
נמאס לי
להחליק דברים
נמאס לי מהרבה דברים
וכל פעם מקבלת בוקס 
		דינמו פצצה
ונרגעת
לוקחת רגיעון של הדס (שיחה לאיש שלי)

 
		דינמו פצצה

והלאה ממשיכה
 
מישהו רוצה בוקס
 
טוב הכנתי לי כוס קפה ונרגעתי
 
הלכתי לסופר פארם אחרי העבודה
כמה דברים לקנות
הקופאית מה זה התיחסה אליי יפה
ממש שירות אישי
שאלה אותי אני מכירה אותך מאיזה מקום?
אמרתי לה , לא, פשוט פה כמה פעמים
יצא לי לשלם אצלך
 
אז היא אומרת לי את פשוט קטנטנה ומתוקה
 
ות`אמת בכל מקום אומרים לי זאת
ומתיחסים אליי יפה
 
וקוראים לי חמודה, מתוקה קטנטונת 
		דינמו פצצה
	     
 
האיש שלי התקשר
וביקש שאפנק אותו
באיזה ארוחת ערב מיוחדת
לא כבדה אבל משהו מיוחד
האיש שלי נשמתי מבקש, ישר עומדת דום
אצתי רצתי אל הספרים הרבים שלי
וישבתי איזו שעה
למצוא משהו טעים ומיוחד
 
גראטן גבינה ועגבניות (מתכון מפרובאנס)
ואכלנו את זה שם ופתאום זה צץ לי בספר
והחלטתי שאני אכין את זה
 
חומרים: כל סוגי הגבינות הרכות, חותכת אותם לפרוסות יפות
רוזמרין קצוצים דק, עלי אורגנו או טימין קצוצים
בין כוס לכוס וחצי של רוטב עגבניות מוכן (מה שמוכרים בצנצנות)
זיתים שחורים מגולענים
 
אופן ההכנה
 
מחממים את התנור לחום בינוני גבוה-כ-190 מעלות
כשהחום העליון יעבוד
שמה את הגבינה במרכז וזורה עליה מחצית מעשבי התיבול.
מורחת מלמעלה את רוטב העגבניות , את הזיתים ואת
שאר עשבי התיבול.
מניחים במרכז וצולים עד שהגבינה נמסה והרוטב
מבעבע, בערך 2-3 דקות ומגישים חם
 
עם לחם שום, או לחם חם, וסלט ירקות עשיר.
 
המגש מוכן, עדיין לא הפעלתי, רק כשיגיע האיש שלי
וגם הסלט מוכן, אטבל במקום
מומלץ, טעים מדהים קל ושונה
נסו ומבטיחה שתתנו לי נשיקה
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת