00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חומוס ביתי

מצרכים ל- מנת חומוס:
 
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
3 כפות טחינה גולמית
שליש כוס מים איתם בושל החומוס + כמה כפות עד שהעיסה יוצאת מספיק רטובה כממרח
3-4 כפות שמן זית כתית מעולה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי לימון טרי סחוט
שן שום אחת כתושה
חצי כפית מלח
 
לקישוט:
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי בצל לבן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
לימון טרי שלם סחוט
כפית סחוג
תבלינים: פפריקה חריפה, כמון טחון. 
הוראות הכנה:
 
טוחנים את גרגירי החומוס ומשאירים בצד כמות קטנה של גרגירים לא טחונים.
מערבבים עם העיסה של החומוס טחינה, מים, שמן זית, סודה לשתיה, לימון ושום וטוחנים במידת הצורך שוב עד למרקם הרצוי.
במידת הצורך מוסיפים שמן, מים או טחינה (אם יוצא סמיך מידי יש להוסיף עוד מעט מים ושמן).
לאחר שהגענו למרקם הרצוי של החומוס מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערה מתאימה בגודל ומפזרים מעליה את הגרגרים הנותרים שלא טחנו. לוקחים את הלימון והסחוג ומערבבים יחד, לאחר מכן מפזרים מעל החומוס את הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים, שמן זית, הלימון והסחוג ומגישים עם פיתה מקמח מלא!
 
בתאבון!
 
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת