00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קציצות חומוס אפויות

 
רגע לפני שהחג המשמים בשנה נכנס, מפרסמת בזריזות קציצות חומוס נהדרות אפויות בתנור.
 
 
ומה נשאר לי עוד לאמר?
 
שתנוחו כהלכה, שתקראו רק ספרים טובים, שתאכלו כמו שצריך ולמי שצם שיעבור לכם קל. עדין, אחרי עוד מעט (בנובמבר) 56 שנה, לא הבנתי למה אני צריכה לצום ולסבול בכלל חטאים או מעשים רעים שנעשו / או לא (מחק המיותר).
 
לי מחכה אחלה נגלה של סרטים שקניתי עוד אתמול בשוק`כרמל לצפיה.
 
ועכשיו אני ארוץ למכון להרים קצת ברזלים, קניות אחרונות בסופר וזהו.
 
ומה אתם עושים?
 
 
 
 
קציצות חומוס אפויות
 
2.5 כוסות חומוס ש`ישבו` לילה במים ובושלו
3 שיני שום
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
2 גבעולים בצל ירוק
1 כפית מלח
קורט פפריקה מתוקה
פירורי לחם
 
 
לחמם תנור לחום בינוני גבוה (210 מעלות).
 
על תבנית אפיה להניח נייר אפיה.
 
להכניס את כל החומרים מלבד פירורי הלחם והבצל הירוק למעבד מזון.  לטחון לתעורבת גסה (לגרוס).
 
ליצור קציצות או קרוקטים, לטבול משני הצדדים בפירורי הלחם ולהניח על נייר האפיה.
 
לאפות כ 18 דקות לערך. להפוך לצד השני אחרי 10 דקות אפיה.
 
לקשט מלמעלה בבצל ירוק קצוץ גס.
 
אני מגישה את הקציצות המופלאות האלה עם  יוגורט מעורבב עם שמיר ומעט מלח ולימון.
 
לא להאמין כמה זה קל לעשיה וכמה זה נחטף מהר מהצלחת.
ממליצה על כמות כפולה.
 
 
נתראה אחרי השיממון.
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

84 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת