77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חבושים אפויים לראש השנה ויום כיפור בנוסח בולגרי

בימבריוס אל אורנו  - חבושים אפויים

 

 

החומרים

 

6 חבושים גדולים

חצי סוכר

מים

מיץ לימון

 

אופן ההכנה

 

רוחצים את החבושים ומשפשפים במטלית כדי להסיר את המוך.

ושמים את החבושים בסיר לחץ עם מים  לכיסוי

חמש דקות מרגע שהצופציק עולה   מקררים

שומרים את הנוזלים

חותכים לשניים, מוציאים את הליבה ואת החרצנים

מחממים תנור  ל 170 מעלות צלזיוס

. עורכים בכלי אפייה עם החלק החצוי כלפי מטה

מוסיפים מי הבישול שיגיעו עד לקצה החבוש

 אופים בתנור חם במשך 15דקות

מוציאים את כלי האפייה, הופכים את החבושים מוסיפים

קצת מי הבישול ומיץ לימון,

ואופים עד שהחבושים משחימים מאוד ומקרימים.

מקררים ומגישים.

מעדן

 

 

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת