44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך

עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך
עוגיות שוקולד ציפס עם אגוזי מלך

החומרים:
קערה
נייר אפייה משומן
תבנית אפיה
21/2 כוסות קמח
2 ביצים מס 1
1 חבילה מרגרינה מומסת או חמאה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
כפית סוכר וניל (או תמצית)
כוס אגוזי מלך טחונים גס
½ כוס קוקוס
1 כוס עיגולי שוקולד מריר (חנויות מיוחדות)
   אפשר שוקולד ציפס מהסופר)
1 כוס סוכר לבן דק
1/2 כוס סוכר חום

אופן ההכנה:
מניחים לפי הסדר את החומרים למעט (השוקולד)
בקערה לשים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את השוקולד ומערבבים שוב.
יוצרים עיגולים בקוטר 3 ס"מ. שוטחים מעט על התבנית .
משאירים מרווח בין עוגית לעוגית. 
מכניסים לתנור חם בטמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות בערך.
מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית סגורה.
בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת