44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוגת אגוזי לוז /אחרים

עוגת אגוזי לוז /אחרים
 

עוגת אגוזי לוז /אחרים

החומרים:
קערה
נייר אפיה
תבנית מאורכת
פלסטיק נצמד

200 גרם אגוז לוז/אחרים
200 גרם צימוקים
6 כפות סוכר חום
6 כפות קמח מלא
2 ביצים

אופן הכנה:
מערבבים האגוזים , הצמוקים, הסוכר והקמח.
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.
מרפדים תבנית מוארכת בנייר אפיה .
יוצקים לתבנית התערובת ומישרים.
מכניסים לתנור מחומם בטמפר` של 180 מעלות,
אופים 50-60 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
מצננים בתוך התבנית לחום החדר.
מקפיאים לשעתים לפחות, מוציאים ופורסים
לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

בתיאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי  

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת