00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

גפילטע פיש

גפילטע פיש

תודה לנילי פ. על המתכון.

 
מילוי, להכנת הקציצות:

דג קרפיון טחון (גדול)
בצל גדול  מגורד
פלפל שחור
2 כפות  קמח מצה
1 ביצה
מלח ופלפל
 
לערבב הכל ביחד
ליצור קציצות גפילטע פיש -  מעט מאורכות ושטוחות.
ולהניח בתוך סיר שבו הרוטב כבר רותח:
רצוי כמובן לחתוך דג קרפיון אחד לפרוסות ולהניח את המילוי בתוך פרוסת הדג. (לא חובה, אפשר רק קציצות).
 
הרוטב:
מים – ובתוכם:
בצל פרוס לפרוסות, גזר פרוס  -  מלח פלפל וקצת סוכר.
הרוטב בגובה שכמעט מכסה את הקציצות.
 
מבשלים כ-40 דקות.
 
הגשה:
על כל קציצה מניחים פרוסות גזר.

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת