על גפן ממולאים באורז מלא


חומרים
1 בצל
כוס וחצי כוסות אורז מלא
כוס נענע
כוס שמיר
כפית מלח
מיץ מאחד חצי לימון
קורט סוכר
אופן ההכנה
לטגן בצל להוסיף את האורז המלא וכוס וחצי מים
להוסיף כפית מלח לבשל עד שנשארים מעט מים
להוסיף את השמיר והנענע, ולקרר
למלא את עלי הגפן
להכניס את עלי הגפן בסיר רחב להוסיף עוד 2 1/2 כוסות מים
1/4 כפית סוכר חצי כפית מלח ומיץ מלימון שלם
להוסיף למעלה מעט שמן זית.
לכסות בצלחת את עלי הגפן
לבשל לפחות חצי שעה.
להגיש קר או חם
אני מקפיאה גם אחרי הקפאה הם טעימים
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
יעל הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
אילנית12 הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
המיטב
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
יעל הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
אילנית12 הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
הוספת תגובה
13 תגובות