77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

על גפן ממולאים באורז מלא

על גפן ממולאים באורז מלא



חומרים
1 בצל
כוס וחצי כוסות אורז מלא
כוס נענע
כוס שמיר
 כפית מלח
מיץ מאחד חצי לימון
קורט סוכר
אופן ההכנה
לטגן בצל להוסיף את האורז המלא וכוס וחצי מים
להוסיף כפית מלח לבשל עד שנשארים מעט מים
להוסיף את השמיר והנענע, ולקרר
למלא את עלי הגפן
להכניס את עלי הגפן בסיר רחב להוסיף עוד 2 1/2 כוסות מים
1/4 כפית סוכר חצי כפית מלח ומיץ מלימון שלם
להוסיף למעלה מעט שמן זית.
לכסות בצלחת את עלי הגפן
לבשל לפחות חצי שעה.
להגיש קר או חם
אני מקפיאה גם אחרי הקפאה הם טעימים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת