22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


החוויות "מסמרות השיער" שאני עוברת....איזו מסכנה אני....

 
 
 
בוקר אור עולם
מה שלום כלום
מהמיטה ירדתי
מנוחה לאישי נתתי
ואני פה
ככה בכיף
 
ולא , לא עדיין לא רשומת שבת שלום
עוד מוקדם
 
שאלה לי אליכם
שלחתי לכולם ברכת שנה טובה אישית
האם קיבלתם?
 
 
טוב רוצה לספר לכם על חוויות "מסמרות השיער"
שיש לי עם העוזרת שלי
 
העוזרת שלי בחורה טובה נשואה
אמא ל-5 ילדים ובעל קנאי!!
אבל היא קצת קוקו
ולפעמים מצחיקה אותי בשאלות שלה
 
אני כל פעם חייבת לרשום לה במדויק דברים
אם לא היא לא מבינה שצריך לעשות
למשל להזיז את מכונת הכביסה
עם ספוג הפלא לנקות קצת את הקירות
אישה טובה
אבל סופר מצחיקה
ובכל פעם חייב איזה חוט להתנתק
איזו מנורה להשבר
היא פשוט מתחרה איתי
 
למשל אתמול הייתה
הבית מצוחצח ומבריק
ממש כל הכבוד
אבל מה.....
מנורה הלילה על השידה נשברה
והמחשב נהיה אילם!! לא מדבר לא שר
נראה לי שהבריחה איזה חוט....
יקום האיש שלי ויראה
 
פעם אחת שברה לי סט מדהים שהבאנו מחו"ל
מלחיה ללימון וכל זה, שנמצא בתוך
סלסלת זכוכית מיוחדת
לא יודעת איך היא הרימה נשבר
או יום אחד המתקן עם כל הכוסות
התעלף לה לכיור ונשבר
 
נו....נכון כנראה היא מתחרה
על פרס האוסקר
או אני או היא נקבל את האוסקר
מי אתם אומרים תזכה?
 
 
נראה לי שיום אחד נקים עסק
אני הבשלנית  והיא המנקה
פצצות מהלכות נהיה
נכון....תגידו את האמת....תפרגנו
 
 
טוב ולנושא הבא
 
אני הולכת לבשל השבת
הכנתי גם את המתכונים והנה לכם
מקסימום.....טוק טוק אצל אחותי
 
נראה לי שאפילו הרב  יתפלל לשלום
האוכל או לשלום האיש שלי
 
 
טוב עכשיו שקט קחו
דף ונייר ומילאו אחר ההוראות של השאפית העולמית
 
 
בצק עלים במילוי בשר וחצילים
פה אני אעשה כמות גדולה כדי להקפיא

1 חב´ בצק עלים
0.5 ק``ג בשר בקר טחון טרי
1 חציל חלק וקל
כ- 20 צנוברים
מלח
פלפל שחור
1 עגבניה מגורדת
1 בצל חתוך לקוביות
שמן זית לטיגון
1 ביצה להברשת הבצק

אופן ההכנה:
קולים חציל על האש, מצננים מעט ומרוקנים את התוכן, שומרים בקערה.
במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים תוך כדי מעיכה בכדי שלא יווצרו גושים עד שהבשר משנה את צבעו . מטגנים עוד 2 דקות ומוסיפים את הצנוברים, העגבניה המגורדת , מטבלים בפלפל ומלח, מנמיכים מעט את האש עד שהנוזלים מתאדים. מסירים מהאש מצננים ומוסיפים את החצילים הקלויים.
בתבנית חסינת אש משטחים חצי מכמות בצק העלים, מוסיפים את תערובת הבשר והחצילים, מכסים במחצית הבצק הנותרת,מברישים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים כ- 25 דקות עד להזהבה

 

קדירת בקר עם יין אדום

  כוס שמן זית
1 ק"ג בשר בקר (שייטל, שריר) חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ גס
4 שיני שום
1 גמבה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לטבעות
2 עגבניות קצוצות
1 כוס מרק עוף צח
1/2 1 כוסות יין אדום יבש
1 כוס פטרוזיליה קצוצה

בסיר גדול וכבד מחממים את השמן, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד השחמה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כדקה.

מוסיפים לסיר את הגמבה, הפלפל והגזר ומטגנים כמה דקות עד שהירקות מזהיבים.

מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות.

מוסיפים את המרק והיין ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה ביותר 3-4 שעות עד שהרוטב סמיך.

לפני ההגשה מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש.

לצוהרים

כנפיים עם דבש וסויה

* 1/2 כוס דבש
* 1 קילוגרם כנפי עוף, שטופות ומנוקות
* 1/4 כוס יין אדום יבש
* 1 כף רוטב סויה
* 1 כף חרדל
* 3 כפות קטשופ
* 3 שיני שום, כתושות
- >- >
הוראות הכנה
1. מערבבים בקערה את כל החומרים ומשרים בתערובת את הכנפיים.

2. מניחים בשכבה אחת בתבנית את שוקי העוף עם הרוטב ששרו בו, ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה של 190 מעלות כחצי שעה, עד לקבלת גוון שחום שווה. מדי פעם הופכים את הכנפיים.
עוף במיונז
 
 1 עוף שלם מופרד לחלקים
* 1 חבילה פרורי לחם (500 גרם)
* פלפל שחור גרוס גס
* מלח לפי טעם (עדיף מלח גס)
* 5-6 כפות מיונז- >- >
הוראות הכנה
לחמם תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

1. להסיר את העור מהעוף ולמרוח במיונז
2. לערבב יחדיו את פירורי הלחם הפילפל והמלח בקערה
3. לגלגל את נתחי העוף בפירורים.
4. לצלות בתנור חם (180 מעלות) עד שישחים (20 עד 30 דקות)
 
תוספות נעשה אורז ופטריות
וגם תפוחי אדמה אפויים בתנור
האיש שלי הבטיח להיות צמוד איתי במטבח ולעזור
ואם יצא מוצלח
נפתיע את אחותי מחר
 
 
 
 
הולכת להעיר את הישנוני שלי
- >
- >

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת