44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עצמות מוח בירקות

עצמות מוח בירקות
עצמות מוח בירקות

החומרים:
תבנית אפיה
נייר אפיה
סיר גבוה
מסננת
1 ק"ג עצמות עם מוח
3 ליטר מים לכל ק"ג עצמות
מעט שמן
כרישה חתוכה לעיגולים 2 ס"מ
1 בצל ל-ק"ג עצמות חתוך לקוביות
2-3 גזרים חתוכים לקוביות/טבעות
1 סלרי חתוך לעיגולים
שורש פטרוזיליה
מעט טימין
צרור פטרוזיליה
2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

למרוח את העצמות במעט שמן,
לשים בתבנית ולהכניס לתנור חם מאד עד שהעצמות שחומות מאד.
לאחר ההשחמה להעביר לסיר. להוסיף מים לפי כמות עצמות.
להכניס את הירקות. להביא לרתיחה.
להוריד את הקצף עם כף כל הזמן.
לבשל על סף רתיחה כ-4 עד 5 שעות עד שנשאר ליטר של נוזלים.
מסננים , מקררים
ומורידים את שכבת השומן שנקרשת.
מגישים חם
בתאבון 
 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

 

המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת