00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

בולונז עוף

איך לא ניסיתי קודם
ואיפה בדיוק כתוב שבולונז חייב להיות עם בשר בקר טחון
המתכון הזה התחיל מזה שהוצאתי להפשיר מגשית של חצי קילו בשר טחון שיהיה..... עדיין לא החלטתי מה להכין, העיקר שיהיה ממה.
בסוף נפל הפור בהתיעצות עם הדרדסים על ספגטי בולונז, הם בחרו את הפרפרים ואני ניגשתי להכנת הרוטב.
אממה.... אני פותחת את שקית הסופר שעטפה את המגשית ונחרדת לגלות שבעצם הפשרתי בשר עוף טחון ולא בשר בקר .... מה עכשיו מה עם הדרדסים הם הרי לא יאכלו את זה אמרתי יאללה, אני זורמת, מכינה ממה שיש, ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו
 
אז איך הכנתי??
 
לקחתי:
500 גר` בשר עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ
4-5 שיני שום קצוצות קטן
1 קופסא עגבניות מרוסקות (קופסאת שימורים גדולה)
1 קופסא (100 גר`) רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
אוריגנו בנדיבות
3 קוביות בזיליקום של דורות
ושמן זית לטיגון
 
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן זית (בנדיבות ובלי להתקמצן עם השמן ) מוסיפים את השום לטיגון קצר ואח"כ את הבשר הטחון. מערבבים ומטגנים עד שבשר העוף מלבין.
מוסיפים את קופסאת העגבניות המרוסקות וממשיכים לבשל עד רתיחה, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומבשלים עוד כ-10 דק` תוך כדי עירבוב מזדמן.
 אם הרוטב סמיך מידי לטעמכם, אפשר להוסיף מעט מים רותחים עד לסמיכות הרצויה.
 
את הפסטה מבשלים לפי ההוראות על השקית, מערבבים עם הרוטב (ברור לכם שהרוטב צריך להיות מוכן לפני הפסטה נכון), מגישים ונהנים.
 
בולונז עוף
 
מה אני אגיד לכם? יצא כ"כ טעים שבהחלט יהיה לזה שידור חוזר אצלינו.
והדרדסים אכלו, בטח שאכלו ואפילו אמרו שטעים .
 
כמובן ש.....
את אותו המתכון בדיוק ניתן להכין עם בשר בקר טחון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת