00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

סביח עובדיה

סביח עובדיה, המלך ג`ורג` 27 (פינת רש"י), תל-אביב.

 

עובד? עובדיה!

 

אוכל הרחוב הישראלי מייצר לעיתים חוויות הזויות למדי. כך למשל השבוע, כשהלכנו לתומנו ברחוב קינג-ג`ורג` בתל-אביב, נתקלנו בדוכן סביח עם השלט הבא: "הוא עובד, אני עובדיה. הוא שם, אני כאן. איך תדע אם לא תטעם?".

 

 

חיוך נסוך על פניו של כל מי שמתבונן בשלט – ולא מעט סקרנים אכן נכנסים פנימה. אני לא בטוח בכלל, שלבעל הבית אכן קוראים עובדיה (למרות שהוא טוען שכן), אך בכל מקרה מדובר בטריק שיווקי, המושך תשומת לב.

 

הזמנו סביח בפיתה (14 ₪). גילנו מנה, שהטריות בה קרנה מכל מרכיביה. החצילים היו חמים, הפיתה נהדרת, הביצה מצוינת - ואת ההצגה גנבו פרוסות רכות של תפוח אדמה, שממש שדרגו את המנה.

 

 

לא כל המינונים כאן מדויקים לגמרי – ואם אומרים לעובדיה "לשים הכל" בפיתה, התוצאה עלולה להיות הרת אסון בחריפותה. אבל בשורה התחתונה, גם אם לא מדובר במנה הטובה ביותר ביקום (עובדיה הזמין את ההשוואה), הרי שבהחלט מדובר באחת ממנות הסביח הטובות כיום בעיר. שימו רק לב שבמקום אין מזגן - וכך הישיבה שם בחודשי הקיץ היא מעין אסון קטן.

 

ציון: 3.5 כוכבים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת