44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פלפלים כבושים

פלפלים כבושים
פלפלים כבושים
החומרים:
תבנית זכוכית או קערת זכוכית
צנצנת מעוקרת עם מכסובב
פלסטיק נצמד
פלפל אדום או גמבה
פלפל צהוב
פלפל כתום
פלפל ירוק
2-3- שיני שום כתושות דק דק
שמן רגיל
אופן ההכנה:
מכניסים  פלפלים שלמים לתבנית , סוגרים עם פלסטיק נצמד
מחורים את הפלסטיק נצמד בשלושה מקומות.
(אפשר לקלות על מחבת לוהט או בתנור)
אופים את הפלפלים כ-20 דקות לא עד הסוף.
לצנן מעט.
חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי 3-4- מ"מ לאורך.
אם הפלפל ארוך מידי חוצים לשניים.
אופים את הפלפלים כ-20 דקות לא עד הסוף.
מכניסים לצנצנת את השום הכתוש,את הפלפלים החתוכים
ומוסיפים מעט שמן שיכסה כמעט את הפלפלים.
סוגרים את הצנצנת עם פלסטיק נצמד והמכסה.
שומרים במקרר.
טעים ביותר לאחר יום במקרר.
ניתן להכין כמות גדולה יותר.
נשמר במקרר לפחות שבוע.
בתאבון
 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + HIT

 

 

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת