11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמנות קולינארית, או להיות שף לעצמך

Natiie 2008-2011 ©
מלוא זכויות היוצרים המופיעים בבלוג זה לרבות התכנים, עיצוב, התמונות, וכל חומר אחר הכלולים בו, אם לא נאמר מפורשות אחרת, שמורים ל-Natiie בלבד. אין להפיץ, לשכפל, להעתיק, למכור, לשדר, לפרסם, להציג בפומבי או לעשות כל שימוש מסחרי כלשהו בכל או בחלק מתכניו של הבלוג, כולל תמונות, וכל דבר אחר המוצג בבלוג, אלא אם ניתנה רשות כתובה וחתומה לכך בכתב ומראש ע''י Natiie. במידה והחלטתם להעתיק או להעביר לצד שלישי מתכונים, תכנים, או כל חומר אחר הכלול בבלוג, – אנא הקפידו לצרף קישור ישיר לבלוג או לפוסט, בליווי הקרדיט לבעלת הבלוג/פוסט. עם זאת, חל איסור גורף להשתמש בתמונות או עבודות גרפיות המוצגות בבלוג של Natiie.
אמנות קולינארית

עוגיות גבינה

עוגיות גבינה

אין לי הרבה מה לומר, פשוט עוגיות טעימות, טיפה רכות, טיפה פריכות, טיפה מתקתקות עם שכבת סוכר מתפצפצת מלמעלה. נשנוש ראוי ומתאים לכוס תה עם לימון או נענע ובלי סוכר.

 

מרכיבים:

250 גר` גבינת טבורוג (טוב טעם)

150 גר` חמאה או מרגרינה

2 כפות סוכר

1 ביצה

2 כוסות קמח

1 כפית תמצית וניל

 

הכנה:

1. להמיס את החמאה ולאחד עם הגבינה. להוסיף ביצה, לערבב. להוסיף קמח, סוכר, וניל, ללוש לבצק אחיד ורך מאוד.

 

2. לרדד את הבצק על משטח עבודה בעובי כ- ½ ס"מ לא יותר. לקרוץ מהבצק המרודד עיגולים בקוטר כוס.

 

3. צד אחד של עיגול לטבול בסוכר ולקפל לחצי – חצי ירח. ושוב טובלים צד אחד של החצי בסוכר, מקפלים לחצי – נוצר משולש, צד אחד של משולש לטבול בסוכר.

 

4. לשמן תבנית אפייה או לרפד בנייר אפייה ולהניח את המשולשים הנוצרים עם הצד המסוכר כלפי מעלה, משאירים מרווחים קטנים בין המשולשים.

 

5. לאפות כ-20–15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

להעביר את העוגיות מתבנית האפייה לצלחת הגשה בעודן חמות.

 

הערות שוליים: גבינת טוב טעם אשר נמכרת בסופרים כוללת הרבה נוזלים, לכן כדאי או לנקז נוזלים או לקנות גבינת טבורוג במרכולים של רוסים שם היא נמכרת יבשה הרבה יותר.

מהגבינה שנותרה לי הכנתי סירניקי – מעין פנקייקים מגבינה, אביא בפעם הבאה.

בתיאבון!

 

 

 

 

Nati

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Natiie אלא אם צויין אחרת