00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עגבניות ירוקות ומטוגנות

 
 
אנקדוטה ראשונה
 
50 יום. 50 יום בהם לא הייתי במכון. בהם זללתי בלי הכרה וכמובן שעליתי בחזרה, לא הכל, אבל עליתי.
 
היום נכנסתי חזרה למשמעת. אפילו הלכתי אתמול לשיעור עיצוב. וואו.... איזה הישג לשונאת ספורט שכמותי.
 
 
 
אנקדוטה שניה
 
מי לא ראה את הסרט "עגבניות ירוקות ומטוגנות"? - שיקום וירוץ מהר לאיזו ספריית סרטים.........
 
Secret`s in the sauce...or so I`ve been told
 
 
אם עד היום לא טעמתם עגבניות ירוקות מטוגנות, מחכה לכם הנאה ענקית.
 
 
מנה מסורתית של מדינות הדרום בארצות הברית. פרוסות העגבניות טבולות בתערובת חלב. לאחר הטיגון העגבניה פריכה בחוץ ורכה בפנים. תענוג לחיך.
 
עם הזמן התחלתי להשתמש גם בעגבניות אדומות ולא רק ירוקות. אני מציעה לנסות את שניהם ולהחליט מה אהוב עליכם יותר.
 
עדין מעדיפה את הנוסח הירוק :-). בכלל אני אוהבת עגבניות ירוקות, גם בסלט, יש להן מין חמיצות נפלאה עם עקצוץ קל בלשון.
 
 
 
עגבניות ירוקות ומטוגנות
 
 
3 עגבניות ירוקות - פרוסות עבות
2 ביצים
1/2 כוס חלב
1/2 כוס קמח
2 כפות קמח תירס
מלח ופלפל שחור
 
עלי חסה
4 פרוסות לחם
פרוסות חזה אווז מטוגנות
מיונז
שמן לטיגון עמוק
 
 
 
 
לתוך קערה להכניס ביצים וחלב ולערבב. בצלחת שטוחה לערבב קמח, קמח תירס, מלח ופלפל.
 
לחמם שמן במחבת עמוקה.
 
לטבול את פרוסות העגבניה בתערובת הקמח, לנער עודפי קמח, לטבול בתערובת הביצה ושוב בתערובת הקמח.
 
לטגן את פרוסות העגבניה בשמן החם כ 2 דקות מכל צד.
 
להניח על נייר סופג.
 
 
למרוח את פרוסות הלחם במיונז. להניח עלי חסה, פרוסות חזה אווז ומעל להניח את פרוסות העגבניה המטוגנת.
 
 
ארוחה קלה ומהירה וכמובן טעימה. ממש מעדן.
 
נהדר כמנה ראשונה או כארוחה מלאה ככריך.
 
 
 
 
המשך ערב מהנה.
 
אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת