00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

סלט פסטה

את הסלט הזה לא מכינים בספונטניות, הוא אמנם קל מאד להכנה אבל צריך תכנון מוקדם.
אבל מה אני אגיד לכם? שווה את התכנון ואת התוצאה.
הוא ממש חלק מהארוחה ולא רק ליווי למנה העיקרית כמו סלטי עלים למינהם, והפסטה אין כמוהה לגיוון עם כל מיני טעמים וצבעים. (כבר שמתם לב שאני מאד אוהבת את האוכל שלי בצבעים? )
כאן בחרתי בפסטה צדפים אבל כל צורה אחרת טובה לסלט הזה.
 
מצרכים לסלט:
חבילה פסטה צדפים
חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות
סלסלת עגבניות שרי (סלסלה קטנה)
פלפל אדום חתוך לרצועות
טבעות זיתים שחורים
צרור עלי בזיליקום טרי
שמן זית לטיגון ותיבול
מלח
פלפל שחור גרוס
 
אופן ההכנה:
1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות על השקית, לסנן ולשטוף תחת מי ברז קרים. להוסיף 2-3 כפות שמן זית, לערבב ולהניח להתקרר.
2. לטגן את קוביות החציל עד למידה הרצויה ולשים במסננת לניקוז השמן.
3. באותו השמן לטגן את רצועות הפלפל ולהוציא לקערה.
4. להוסיף למחבת את עגבניות השרי להקפצה קצרה ולהסיר מהאש.
 
 במקום לטגן אפשר לקלות את הירקות בתנור ולחסוך בשומנים.
 
לשים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, להוסיף את עלי הבזיליקום והזיתים ולתבל.
 
פשוט וקל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת