77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לחמניות מקמח מלא בקלי קלות

 
מצרכים
1 קג קמח מלא סופרסל
2 כפות שמרים יבשים יבשים
41/2 כוסות מים פושרים
1 כוס קואקר חד פעמי
בכוס חד פעמי למלא 3 כפות פשתן טחון היתר בקואקר
1/2 כוס קמח שיפון
1 כפית סוכר
1 כף מלח גרוס
אופן ההכנה
שמרים סוכר וכוס קמח להתפיח שעה
להכניס למיקסר וו לישה
להוסיף את החומרים היבשים
להתחיל ללוש ולהוסיף עוד 31/2 כוסות מים פושרים
עד שהבצק נפרד מהקערה
לשים בקערה עם 2 כפות שמן
לכסות במגבת למשך שעה
2 כפות שמן זית למריחה
אופן ההכנה




חומרים
4 כוסות קמח מלא מנופה
כף שמרים יבשים  10 גר`
כפית סוכר

2 כוסות מים פושרים
3 כפות שמן זית

2 כפות קואקר
2 כפות זרעי פישתן טחונים

כפית מלח
אופן ההכנה
להכניס למגימיקס עם וו לישה
קמח שמן שמרים מים ,לאחד את הבצק בלישה ,
להוסיף את המלח קואקר ופשתן להמשיך ללוש,
1. להוציא את הבצק לקערה לפזר מעט קמח מעל לבצק
לכסות במגבת במשך שעה

2.  ללוש מעט את הבצק להוציא אויר
3. להכין כדורים בידים לחות
לכסות שוב לחצי שעה
לחמם את התנור ל250-200 מעלות
לאפות במשך 10 דקות
להוציא מהתנור להניח על מגבת
ולכסות בעוד מגבת עד שהלחמניות יתקררו.
 פעולה זו חשובה מאוד ,
4 .לאכול אחד אחד ,
אני מקפיאה ומפתיעה את האורחים

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת