00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

שווארמה פרגית מוקפצת עם גרגירי חומוס

כל כך פשוט להכנה.
כל כך קל להכנה.
וכל כך טעים
ארוחת צהריים מ-4 מרכיבים בקלי קלות.
אני בד"כ לא קונה את המוצרים המוכנים של מאמא עוף אבל בניסיון לגוון את ארוחות הצהריים של הילדודים בחופש וגם קצת לעשות קיצורי דרך במטבח, החלטתי לנסות. יצא מעולה
 
מצרכים:
מגש 400 גר` שווארמה פרגיות של מאמא עוף
3 בצלים גדולים חתוכים לעיגולים
1 קופסאת שימורים של גרגירי חומוס
צרור פטרוזיליה קצוצה
 
ולתיבול:
1 כפית גדושה כמון
מלח
פלפל שחור טחון
 
אופן ההכנה:
להזהיב את הבצל בשמן זית במחבת עמוקה ורחבה, להוסיף את הפרגיות ולהמשיך להקפיץ.
להוסיף פחית חומוס מסוננת מנוזלים ולתבל.
לבשל 4-5 דק` תוך כדי עירבוב להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה לערבב ולכבות את האש.
 
זהו אמרתי שזה קל להכנה אמרתי
ממליצה להגיש ליד אורז לבן.
 
בתאבון
 
שווארמה מאמא עוף מוקפצת עם גרגירי חומוס.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת